6 Kasım 2012 Salı

Football Manager 2013

Merakla beklenen Football manager oyunun 2013 versiyonu nihayet karşınızda....SEGA gibi başarılı bir ekibin ellerinden çıkan ve bu sefer tamamen Türkçe olarak çıkacağı duyrulmuştu. Ne zaman çıkacağı sır gibi saklanan oyunumuz birden süpriz yaptı ve sonunda karşımızda. Bugüne kadar en çok satan ve milyarlarca takipçiye sahip olan futbol menajerlik oyunu olan Football Manager 2013 oyunumuz 900'den fazla yeni özellik ile sevenlerinin önüne çıkarıldı.
Evet yanlış duymadınız, tam 900 yeni özellik...
Dünyanın en hüçlü takımlarını yöneterek gerçek bir menajerlik deneyimi yaşayacağınız oyunumuz Football Manager 2013 ile harika bir deneyim yaşayacaksınız...

ANA ÖZELLİKLER:

KARİYER MODUNDAKİ YENİLİKLER…

Maç Motoru
Bu sene 3D maç motorunda çok önemli iyileştirmeler yapıldı. Stadyumdan oyuncuların hareketlerine, zekadan topun havadaki hareketine kadar sahadaki her şey artık çok daha gerçekçi görünüyor.

Ayrıca, eklediğimiz yüzlerce yeni animasyon oyunu daha gerçekçi kılıyor; kullandığımız yeni kamera açıları ve başlama vuruşunun ve bitiş düdüğünün gösterilmesi, oyunu televizyondan izlediğiniz hissini uyandırıyor.

Menajer Rolleri
Başka bir önemli değişiklik de menajerin ekibinin ciddi ölçüde yeniden yapılandırılmasından ve rollerinin yeniden belirlenmesinden oluşuyor. Bunlardan en barizi, menajerin eğer isterse sözleşme görüşmeleri gibi bazı işlerini devretmesini sağlayan Futbol Direktörlüğü pozisyonunu ilk defa kullanmamız.


Bunların yanı sıra, oyundaki uzman antrenörlük rollerinin sayısını da arttırdık ve hangi antrenörün ne zaman görev yapacağına karar verme konusunda menajere daha fazla esneklik bıraktık. Bu opsiyonun nadir kullanılmasında fayda olmakla birlikte, menajer artık isterse yönetim kurulunun müdahalelerinden de şikayetçi olabilecek.

Ve çok daha fazlası…
Yepyeni bir antrenman sistemi, geliştirilmiş uluslararası menajerlik, basın konferanslarında pek çok yenilik ve yeni bir kullanıcı arayüzü.

YENİ OYNAMA YÖNTEMLERİ…

Klasik ve Zor Modlar
Football Manager Classic, Football Manager'ı daha az zaman harcayarak oynamak isteyenler içindir. Oyunun özü tamamen aynıdır; menajer her zaman olduğu gibi bir takımın başına geçer ve istediği seviyede yarışır; ama bu sefer sorumluluklarının bir kısmı ya destek ekibi üyeleri tarafından devralınmıştır ya da tamamen ortadan kalkmıştır.

Örneğin, oyuncu FMC'deki antrenmanlardan hala sorumludur; fakat artık bireysel oyuncu antrenmanları yoktur ve bu iş 'tam takım' düzeyinde yapılmaktadır. Sıra maça geldiğinde ise, takım konuşmaları ya da rakip raporları yoktur; bunun yerine, aynı 3D maç motorunu Kariyer Modunda kullanarak doğrudan maça gidersiniz. Maçlar hızlandırılmış .'sadece önemli anlar' modunda yapılır, ama 'Anında Sonuç' seçeneğiyle bunu daha da hızlandırabilirsiniz.

Football Manager Classic'i tercih eden oyuncular, oyunu oynama şekli açısından da birkaç yeni seçenekle karşılaşacak; tam açık uçlu 'Kariyer' modu ile yeni 'Zor' mod arasında seçim yapabilecekler.

Zor modda oynayan oyuncu, genellikle yarım sezon olan kısa bir süre içinde menajerlik becerilerini sınayacak olan belirli bir durumla karşı karşıya kalacak. Neredeyse tamamı genç oyunculardan oluşan bir takımla kupa kazanabilir misiniz? Ya da yılbaşı yaklaşırken puan tablosunun en altında olan takımınıza yol gösterebilir misiniz?

İlk kez Football Manager Handheld 2012'de kullandığımız Zor Mod o kadar beğenildi ki FMC'de de kullanmaya karar verdik.Oyun, her biri global liderlik tablosuna yansıtılan ve serbestçe oynanabilen dört ayrı zorlukla geliyor.

Ağ Oyunu
Tamamen yeni bir özellik olan Ağ Oyunu, Steam'in ağ fonksiyonuna tam entegredir; yani oyuncuların arkadaşlarına karşı oyun kurup oynaması daha kolay hale gelmiştir. Ağ Modu aynı zamanda, oyuncuların tek seferlik özel lig ve kupalar oluşturmasına ve kariyer modundaki takımlarını aktarmasına olanak verir; kimin FM takımının daha iyi olduğunu artık kolayca görebilirsiniz.

Steam ile olan sıkı entegrasyon dünya çapındaki liderlik tablolarını yönetmemizi mümkün kıldığından, ne kadar iyi bir menajer olduğunuzu ilk kez gerçekten görebileceksiniz.

Ayrıca 900'den fazla yeni özellik!

 PC Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/W7/W8
İşlemci: XP: 1.6GHz veya üstü. Vista/W7/W8: 2.2GHz veya üstü
Bellek: XP/Vista/W7/W8: 1.0GB RAM
Ekran Kartı: 128MB *Desteklenen kartlar : (aşağıda)
DirectX®: 9.0c
Sabit Disk: 2GB
Ses: DirectX 9.0c uyumlu
Yerel Ağ: TCP/IP uyumlu *Desteklenen kartlar - Nvidia FX 5900 Ultra veya üstü; ATI Radeon 9800 veya üstü; Intel 82915G/82910GL veya üstü.
Tam DirectX 9 uyumlu ekran kartı gerekmektedir.
Daha eski kartlar sadece 2D Match Viewer Mode ile çalışabilir ve desteklenmemektedir.
Daha eski kartlar DirectX 9.0 SDK'nın yüklü olmasını gerektirebilir. Gerekli yazılıma buradan ulaşabilirsiniz.
Bu ekran kartlarının laptop sürümleri çalışabilir fakat desteklenmemektedir.

Mac Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: 10.6.8/10.7.x/10.8.x veya üstü
İşlemci: Intel İşlemci
Bellek: 1.0GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia Geforce 7300 GT veya üstü. ATI Radeon X1600 veya üstü.
Sabit Disk: 2GB

* Desteklenen chipsetler - Nvidia fx 5900 Ultra veya üstü; ATI Radeon 9800 veya üstü; Intel 82915G/82910GL veya üstü.
Tamamen DirectX 9 uyumlu grafik kartı gereklidir.
sponsorlu bağlantılar

NOT:Demo Oyunlar yasaldır ve güvenlidir fakat çalıştırmadan / kurmadan önce Virüs taramasından geçirmenizi öneririz.

Comments :

0 yorum to “Football Manager 2013”

Yorum Gönder