5 Kasım 2012 Pazartesi

Picasa 3.9

Kullanım : Ücretsiz
Sistem   : Windows XP/Vista/7
Sürüm    : 3.9
Boyut    : 14.5 MB
ÜRETİCİDEN:
Google+ çevrelerinizde paylaşma -- Google+'ya katıldıysanız, doğrudan Google+'da oluşturduğunuz çevrelerde paylaşmak için Picasa 3.9'u kullanabilirsiniz. Çevreleriniz, fotoğraf ve videolarınızı kendi Google+ akışlarında görür. Google+ kullanmayan kişiler de hariç tutulmaz. Kendilerine Google+'daki albümünüzü görüntüleyebilmeleri için bir e-posta gönderilir ve bunu yapmak için Google+'ya katılmaları zorunlu değildir.

Google+'daki Picasa ad etiketleri -- Google+'ya katıldıysanız, ad etiketlerinin daha sosyal bir özellik kazandığını fark etmiş olabilirsiniz. Picasa 3.9 sürümüyle birlikte artık ad etiketlerinizi Google+'ya yükleyebilir ve orada paylaşabilirsiniz. Google+'ya katılmamayı seçerseniz, ad etiketlerinde hiçbir değişiklik olmayacağını unutmayın.


Yeni fotoğraf düzenleme efektleri -- Vinyet, Çift Ton, Çerçeveler ve diğerleri gibi pek çok yeni düzenleme efektleri ekledik.

Yan yana düzenleme -- İki farklı fotoğrafı yan yana karşılaştırın. Dilerseniz, aynı fotoğrafın orijinal ve düzenlenmiş sürümlerini Picasa'da düzenlemeleri uygularken eş zamanlı olarak karşılaştırın. Nasıl yan yana düzenleme yapabileceğinizi öğrenin.

Comments :

0 yorum to “Picasa 3.9 ”

Yorum Gönder