22 Haziran 2013 Cumartesi

Toolbar Cleaner 1.1 indir (Gereksiz Toolbarları Temizleyin)


Uyumluluk:Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows Vista (32 bit), Windows Vista (64 bit), Windows XP

Araç Çubuğu Temizleyici araç çubukları, uygulamalar, eklentileri ve Internet Explorer, Firefox ve Chrome çeşitli diğer istenmeyen ekstralar kaldırarak, az ya da çok hassas Adından da anlaşılacağı ne yapar bir programdır.Tuhaf bir şekilde, program varsayılan olarak, aynı zamanda bir addon kendisi, "anti-phishing Alan Danışmanı" kuracak. Bu kurulum sırasında açık bir şekilde görüntülenirken Ve, bu sürecin en sonunda geliyor, aynı zamanda her zamanki için biraz farklı. Yani kurulurken dikkat edilmesi ve sadece son ekranda "Son" tıklamayın: ister okuyun ve uygunsa, ilgili onay kutularını temizleyin.

Yol dışında ile olsa da, Araç Çubuğu Cleaner çok basit kanıtlıyor. Sadece programı başlatılması için çeşitli tarayıcı araç çubukları, BHOs, uzantıları ve daha, tüm uygun aynı ekranda listelenir görüntüler.Size ihtiyacınız olmayan bir şey görürseniz, onun solundaki onay kutusunu seçin (ya da her şeyi seçmek için "Tümünü Seç" butonuna tıklayınız). Ve sonra "Kaldır" düğmesine tıklayarak seçtiğiniz ne olursa olsun kaldıracaktır.
Bu program tarayıcı içinde sadece araç çalıştırılabilir dosyaları kendilerini, onların referansları kaldırma olmadığını akılda tutmakta fayda var. Diyorsunuz, Internet Explorer yeniden başlattığınızda bu yüzden yüklü olmayacak, ancak sabit diskinizde hala.Ve Toolbar Cleaner etkili tamamen programları kendilerini kaldırmak için Denetim Masası'ndaki başlatmak için sunarak bu kabul eder. Hangi akıllı bir hareket olduğunu, ama tabii ki de hiç Toolbar Cleaner yüklemek zorunda kalmadan tam olarak aynı şeyi yapabileceğini anlamına gelir.

Yine de, programın en az yorum Geçerli tarayıcı eklentileri için basit bir yoludur. Bu (tüm Toolbar Cleaner kurulum 1MB altında) da çok hafiftir. Ve bir bonus olarak, programı da Windows Başlangıç ​​klasörüne içeriğini listeler, ve sadece birkaç tıklamayla herhangi bir istenmeyen uygulamaları kaldırmanızı sağlar.

Comments :

0 yorum to “Toolbar Cleaner 1.1 indir (Gereksiz Toolbarları Temizleyin)”

Yorum Gönder