10 Haziran 2013 Pazartesi

Kaspersky Anti-Virus 2013 Free indir

Kaspersky Anti-Virus 2013 Free indir
BOYUT:178 MB
DİL:Türkçe
Temel anti-virüs; koruma, performans, iç huzuru...Her geçen gün ortaya çıkan ve sayısı 125.000'i bulan yeni kötü amaçlı programlar nedeniyle anti-virüs koruması bir lüks değil gerekliliktir. Bilgisayarınızda etkili bir anti-virüs korumasına ihtiyaç vardır ve siz yönetilmesi kolay bir anti-virüs çözümünü hak ediyorsunuz.

Ödüllü anti-virüs; bilgisayarınızın korumasının temel taşı...Kaspersky Anti-Virus 2013; indirilmesi, yüklenmesi ve çalıştırılması kolay bir üründe, bilgisayarınızın ihtiyaç duyduğu temel anti-virüs teknolojilerini sunuyor. Kaspersky Anti-Virus 2013 arka planda çalışır ve bilgisayarınızın performansı üzerinde dikkate değer bir etkiye neden olmadan sizi ve bilgisayarınızı virüslere, casus yazılımlara, Truva atlarına, rootkit'lere ve diğer tehditlere karşı korur.

Tüm virüslere karşı korur

Bulut tabanlı işlevselliği ve bilgisayarınızda çalışan güçlü güvenlik teknolojilerini birleştiren Kaspersky Anti-Virus 2013 günümüzdeki tehditlere karşı gereken temel güvenliği sunar.

Yeni, büyümekte olan ve bilinmeyen tehditler

Bulut tabanlı Kaspersky Security Network, en yeni virüslerden ve kötü amaçlı yazılım saldırılarından korunmanıza yardımcı olmak için dünyanın dört bir yanından katılan milyonlarca kullanıcının sistemlerinden veri toplar. Potansiyel tehditler gerçek zamanlı olarak izlenip analiz edilir ve tehlikeli işlemler zarar veremeden tamamen engellenir.

Şüpheli ve kimlik hırsızlığı amaçlı web sitelerini tanımlar

Gelişmiş kimlik hırsızlığı önleme teknolojileri, dolandırıcılık amaçlı URL'leri proaktif biçimde algılar ve buluttaki gerçek zamanlı bilgileri kullanarak değerli verilerinizin kimlik hırsızlığı amaçlı web sitelerde ifşa edilmesini önler. Ayrıca, URL Danışmanımız, tüm web bağlantılarına renk kodlu etiketler ekleyerek ilgili bağlantının ve izleyen sayfaların tehlike düzeyiyle ilgili öneride bulunur.

Kötü amaçlı yazılımların, bilgisayarınızdaki güvenlik açıklarından faydalanmasını önler

Bilgisayarınızda, en yeni düzeltmelerle güncellenmemiş uygulama veya sistem güvenlik açıkları varsa siber suçlular ve kötü amaçlı yazılımlar bilgisayarınıza erişim elde edebilir. Kaspersky Anti-Virus 2013, güvenlik açıklarına karşı tarama yapmaya ek olarak, herhangi bir zarar vermemesi için güvenlik açığı bulunan programların işlemlerini analiz ve kontrol eder.

Otomatik indirme ve kurulum özellikleri; zamandan ve emekten tasarruf sağlar Artık, kurulum işleminde çok daha az manuel adım gerekiyor. Ürünü web sitemizden ilk indirişinizde, en yeni ürün sürümü otomatik olarak denetlenir, mevcut kötü amaçlı yazılımlar etkisiz hale getirilir (gerekirse) ve sonra kurulum işlemi başlar.

Comments :

0 yorum to “Kaspersky Anti-Virus 2013 Free indir”

Yorum Gönder