10 Haziran 2013 Pazartesi

McAfee AntiVirus Plus 2013 Free indir

Kullanım:Deneme Sürüm
Dil:Türkçe
Sistem :Windows XP/Vista/7
Özellikleri;
Performans, doğruluk ve destekleyici korumalardan oluşan güçlü kombinasyonumuz, suçluları bilgisayarınızdan ve verilerinizden uzakta tutar.
YENİ Göze Çarpmayan, Yüksek Hızlı Tarama Motoru—Başlangıçtan erişime bağlı taramalara kadar, tarama sürelerini en aza indiren ve pil ömrünü uzatan yüksek performanstan yararlanın.
YENİ Açık Tarayıcısı—Windows'ta, favori tarayıcılarınızda ve uygulamalarınızda bulunan delikleri bulun ve kapatın.
Gerçek Zamanlı Zararlı Yazılımdan Koruma—Bulut içinde anlık risk değerlendirmeleri yaparak dosyalarınızda, e-postalarınızda ve web'den indirdiğiniz içeriklerde bulunan virüs, truva atı ve casus yazılım gibi tehditleri engelleyin.
Uyum Sağlayabilen İki Yönlü Güvenlik Duvarı—Arabellek taşma koruması bulunan gelişmiş güvenlik duvarımız, etkin noktalarda bile yazılımların işletim sisteminizin açıklarından faydalanmasını veya bilgi çalmasını engelleyecektir.
YENİ Kötü Amaçlı Reklamlara Karşı Koruma—Siber suç ağlarının, kötü amaçlı reklamlarının ve gizlenmiş iFrame kodlarının yüklenmesini ve bilgisayarınızı etkilemesini engelleyin.
GELİŞMİŞ Dijital Veri Shredder—Hassas verileri yok edin ve tanımlama bilgilerini, belleği, önbelleği, tarayıcı geçmişini ve daha fazlasını silin.
GELİŞTİRİLMİŞ Güvenle Sosyalleşme, Arama ve Alışveriş Yapma—Hangi sitelerin güvenli olduğunu bilerek güven içinde tıklatın.
DAHA İYİ Bot Önleme Koruması—En yeni araştırmalara ve itibara dayanarak, suçluların bilgisayarlarıyla kurulacak bağlantıları engelleyin.
YENİ Giriş Ekranı—Yeniden tasarlanan ve dokunmatik ekran kullanan cihazları destekleyen giriş ekranı, sıkça kullanılan güvenlik görevleri arasında kolayca gezinmenizi sağlar.
GELİŞMİŞ Raporlar—Korumalarınızın verilerinizi ve sisteminizi nasıl koruduğunu hızla öğrenin.
PC Tune-up—Bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanılmayan uygulamaları, önbelleğe alınmış tarayıcı dosyalarını ve diğer gereksiz öğeleri kaldırın.

Comments :

0 yorum to “McAfee AntiVirus Plus 2013 Free indir”

Yorum Gönder